Special Schedule - Friday, January 27, 2012 - B-Day
Morning Bell: 8:00AM
1st Period: 8:17AM - 8:42AM (25 minutes)
2nd Period: 8:47AM - 9:12AM (25 minutes)
3rd Period: 9:17AM - 9:42AM (25 minutes)
4thPeriod: 9:47AM - 11:02AM (75 minutes)
1st Lunch: 9:47AM-10:12AM (25minutes)
2nd Lunch: 10:12AM-10:37AM (25 minutes)
3rdLunch: 10:37AM-11:02AM (25minutes)
11:07AM Bell to Report to Homeroom
Homeroom: 11:07- 11:27AM TV Instructions
11:27AM House Processional to Ordination Liturgy (Gymnasium). All students/faculty process in reverential silence taking their House places by 11:35 AM.
Faculty, Students and Staff will have a general dismissal after all invited guests leave the Liturgy. For planning purposes this dismissal will be between 1:00PM and 1:30PM. Parents may plan to arrange needed transportation around this time frame.